Painea Vita

Puterea painii vine din bobul de grau, din fiecare particica a lui. Acesta inglobeaza toate fibrele naturale, vitaminele, mineralele si substantele hranitoare, care ofera energia si tonusul atat de necesare fiecaruia dintre noi. Acesta este motivul pentru care oamenii, inca din cele mai vechi timpuri, elogiaza painea, oferindu-i un loc de cinste la masa lor, in sarbatorile si ritualirile lor.

Astazi, mai mult ca niciodata, avem nevoie de aceasta forta inglobata in bobul de grau. Aceasta energie vitala, un dar de nepretuit din partea naturii, ne ajuta sa facem fata solicitarilor zilnice si ritmului alert al vietii moderne.

Vrei sa fii colaboratorul nostru si sa comercializezi si tu painea Vita?

Sortimente

Sortimentele de paine VITA SILHOUETTE sunt fabricate dupa o tehnologie speciala care foloseste boabele de grau zdrobite (srot de grau), pastrandu-se astfel toate componentele bobului de grau in imbinarea echilibrata oferita de natura.

Silhouette cu Grau Salbatic

Graul salbatic este considerat o specie de grau cultivat inca din timpuri preistorice, iar lista cu proprietatile sale miraculoase este una foarte lunga. Va oferim painea Vita Silhouette cu grau salbatic impreuna cu beneficiile sale multiple si capacitatea de a oferi energie pura.


Silhouette cu Nuca, Seminte de Dovleac si In

Nucile, semintele de dovleac si de in, imrpeuna cu acizii Omega-3, contribuie la intarirea functiilor de aparare si regenerare a organismulului, iar gustul capata o nuanta densa si saturata, rezultata din combinarea bobului de grau cu toate aceste seminte.

Silhouette cu Secara

Painea Vita Silhouette din secara are o aroma inconfundabila, placuta si intensa. In acelasi timp, este foarte potrivita pentru o alimentatie dietetica, dar si sanatoasa, aducand un mare aport de beneficii organismului uman si energizandu-l constant.


Silhouette cu 6 Cereale

Structura complexa a painii Vita Silhouette cu 6 cereale este evidentiata de adaosul de seminte de in, mac, susan, fulgi de ovaz si nu numai. Acestea nu contribuie doar la o alimentatie sanatoasa, ci imbogatesc si intensifica savoarea painii.

Vrei sa fii colaboratorul nostru si sa comercializezi si tu painea Vita?

Contacteaza-ne acum!

Mai multe produse Ka Plus