Noi suntem Ka Plus, o companie fondata in anul 2012 ce distribuie in Romania o serie de produse de inalta calitate, atat din domeniul alimentar, cat si din cel non-alimentar.

Pasiunea pentru alimente sanatoase, naturale si calitative a stat la baza evolutiei noastre, fiind valoarea cheie ce ne ghideaza in activitatea de zi cu zi.

Asadar, va oferim produsele ALIMENTARE care corespund acestor standarde, mai exact, sucuri naturale DIRECTE din fructe 100% ECOLOGICE PRESATE LA RECE – GRENO, paine INTEGRALA sanatoasa, FARA FAINA care ajuta la mentinerea starii de bine si la pastrarea siluetei – VITA SILHOUETTE si o serie diversificata de produse gata preparate – salate, cartofi si antipasti – pe care le distribuim sub brandul BALKAN FOODS.

DE LA INCEPUTULUI ANUL 2016 PROMOVAM IN ROMANIA O GAMA COMPLETA DE CONSUMABILE HOTELIERE PERSONALIZATE.

De la cosmetice, sapunuri sau seturi spa, pana la papuci sau perii de haine, de la noi puteti comanda o multime de produse consumabile de inalta calitate, PRIN CARE ADUCEM UN PLUS DE VALOARE IMAGINII DUMNEAVOASTRA.


Valorile noastre

Calitate

Avem mereu grija ca toate produsele pe care le oferim sa fie fara cusur

Sanatate

Atat produsele din gama Food, cat si cele din gama Non-Food sunt un aport adus sanatatii consumatorilor

Corectitudine

Intotdeauna suntem foarte atenti la parteneriatele noastre si le tratam 100% just.

Grija

Pentru clienti, pentru parteneri, pentru colaboratori, pentru tot ce ne inconjoara.

Inca ceva important despre noi: suntem in permanenta in cautare de noi colaboratori, atat din zona food, cat si din cea non-food.

Daca vrei sa gasim impreuna cele mai bune posibilitati de a colabora: